Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Co si pustit přes svátky? Inspirujte se –⁠ nové vánoční filmy jsou tu

Reading Time: 7 min. čtení Vánoční klasika je sice příjemná a uklidňující, ale co to letos zkusit s novinkami? Podívejte se, jaké filmy a pohádky letos na Vánoce servírují HBO Max, Disney+, Voyo nebo třeba Netflix či České kino.

Vánoce jsou svátky klidu a míru, ale také geniálními příležitostmi, jak si zpříjemňovat rodinný gaučing u dobrých filmů. A kdepak, rozhodněte se už nemusíte spoléhat na to, co vám naservírují běžné televizní stanice. Teď jsou v kurzu streamovací služby, kde si můžete vybírat tak dlouho, až nakonec nevyberete vůbec nic. Proto vám tento proces ulehčíme.

Inspirujte se výběrem filmů, které si na HBO Max, Disney+, Netflixu, ale také na Voyo nebo novém Českém kině pustit v průběhu pojídání cukroví. A ne, rozhodně nevybíráme jen samé pohádky. Ostatně poznáte sami.

TOP 3 na HBO Max

Nový vánoční příběh

Nový vánoční příběh je nutnost pro všechny, kteří zbožňovali původní film z roku 1983. Kultovní chlapec Ralphie totiž za tu dobu pořádně vyrostl – stal se z něj otec. A v této dospělácké roli se teď musí postarat, aby byly letošní Vánoce úplně nejlepší.

8bitové Vánoce

Jak získat nejnovější a nejlepší videoherní systém na trhu? To ukáže zábavný snímek 8bitové Vánoce, který odhaluje několik dětských dobrodružství a především vyzdvihuje desetileté kluka, jenž má pro tyto Vánoce jasnou misi.

Santa Camp

Dokumentární – a současně dojemně-provokativní – film Santa Camp se zaměřuje na takzvaný Spolek Santů Nové Anglie a jeho úsilí podpořit ještě větší rozmanitost jedné z nejslavnějších vánočních postav. Odpověď se jasná…

TOP 3 na Disney+

Strážci galaxie: Vánoční speciál

Ti, kteří milují marvelovky, nepochybně ocení i jednu kreativní novinku, která vzešla z osudů oblíbené partičky, Strážců galaxie. Nový vánoční speciál pojednává o tom, jak se strážci vydali na Zemi a hledali vhodný dárek pro Petera Quilla.

Louskáček v hip hop stylu

Rev Run z kultovní rapové formace Run-DMC ve filmu Louskáček v hip hop stylu provází hiphopovým zpracováním baletu Louskáček odehrávajícím se v New Yorku. Něco se ale pokazí, proto se musí takříkajíc protancovat k šťastnému závěru.

Vánoce s Donnou Hay

Australská kutilka umí vždycky dobře poradit. Ve svém novém čtyřdílném seriálu Vánoce s Donnou Hay se podělí o své oblíbené tipy a triky pro dokonalou oslavu vánočních svátků. A nápad v tom najde určitě každý.

TOP 3 na Netflixu

Vánoční koleda: Muzikál

Animákem během Vánoc nic nezkazíte. Hlavně v případě, že máte děti. Vánoční koleda: Muzikál je zábavný snímek o sobeckém lichváři, který má ambice změnit svou minulosti a představit se na Štědrý den v mnohem lepší světle.

Věřím na Santu

Romantická komedie Věřím na Santu má poměrně jednoduchou zápletku – ona nemá ráda Vánoce, on naopak ano, proto se ona rozhodne, že jim dá druhou šanci. Ovšem stylem, jakým to udělá, se film trošku vymyká standardům.

Doručení do Vánoc

Kurýři to v předvánočním období opravdu nemají jednoduché. A pokud se najde takový, který to ještě schytává od podlých kolegů, je to k zbláznění. Doručení do Vánoc tak vtipně ukazuje, jak vymyslet způsob, aby vše dobře fungovalo.

TOP 3 na Voyu

Zakletá jeskyně

Pohádka s Táňou Pauhofovou? To si nelze nechat ujít. Zakletá jeskyně je ideální oddychovka, ve které se pojí magie, zakletí a tvrdohlavost, která ovlivní celé království. Teď ale najít cestu ze šlamastyky ven.

Dvanáct vánočních zastavení

Co se stane, když dva herní vývojáři dostanou za úkol vymyslet vánoční hru? To je základní premisa Dvanácti vánočních zastavení, které sice nejsou úplnou novinkou, ale zase ani žádným obyčejným mainstreamem (bez urážky k nesmrtelným Pelíškům).

Tři přání pro Popelku

Tři přání pro Popelku, předělávka jedné z nejslavnějších českých pohádek je věc, která by na programu chybět neměla. Je tam Popelka, je tam macecha, je tam princ. A je to z Norsko. Už jen ze zajímavosti by to obývací pokoje mělo doplnit.

TOP  na Českém kině

Tady trochu odbočíme z nastaveného formátu. Na Českém kině, nové streamovací službě, se totiž můžete podívat snad na všechny kultovní klasiky, které jsou skvělé i pro vánoční oddych. Ať už jde o tradiční PelíškyAnděla PáněPtáka Ohniváka nebo Sůl nad zlato.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Články, které vznikly za podpory redakčního týmu nebo externích spolupracovníků.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.