Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Sociální sítě

Existuje na TikToku obsah pro dospělé publikum?

Reading Time: 3 min. čtení “No, to jsem zjistil na TikToku!” říkám občas kamarádům společně s nově zjištěnou informací. Většinou mi na to s lehkým posměchem poví, že na TikToku jsou jen děti. Není to samozřejmě pravda.

I na TikToku najdeme kvalitní obsah pro dospělé publikum. Kdo hledá, najde. Rádi vám s hledáním trochu pomůžeme.

  @getbetterwithbooks

Chtěli byste vědomosti ze všech knížek světa, ale pokulháváte s časem, který můžete čtení věnovat? Mrkněte na tenhle profil, který vám poskytne výtah toho nejdůležitějšího z moudrých knih. Třeba se pak při prokrastinování na TikToku budete cítit o trochu líp.

@historyseason

Tápete v historii? Tenhle profil s lehkostí popisuje významné události, které se vám učitelka na základce marně snažila nacpat do hlavy. Dozvíte se plno informací, ať už o těch nejdůležitějších momentech historie, tak o zajímavostech, o kterých jste dosud neslyšeli.

@drkristynsommer

Doktorku s PhD titulem byste na TikToku asi nečekali. Kristyn se specializuje na vývoj dětí a její videa vám možná změní přístup k tomu, jak byste se měli k dětem chovat. Průměrně trvá 17 let, než se výzkumy, které vědci jako Kristyn dělají, dostanou k veřejnosti, proto se rozhodla sdílet své vědomosti na TikToku. Poučí vás, jak děti naučit jíst zeleninu, proč před dětmi občas mluví i sprostě nebo proč výchovné výprasky fungují spíš opačně.

@joshotusyana

Věděli jste, že když někoho požádáte o něco šíleného (třeba celý balíček žvýkaček) a poté zmenšíte svůj nárok jen na to, co opravdu chcete (jednu žvýkačku), s největší pravděpodobností uspějete? Jak tohle víme? Sledujeme Joshe Otusyanya. A pro víc zajímavých tipů vám doporučujeme udělat totéž. 

@joshotusanya

Simple Hack To Get Someone To Tell The Truth Part 3 🤯 (Thoughts?) #learnontiktok #liars #lying #joshosays

♬ original sound – Josh Otusanya 🇳🇬
A koho baví na TikToku sledovat vás? Pošlete nám svoje tipy na [email protected] 🤓
Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Velmi špatný hráč hry Městečko Palermo.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.