Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Influenceři

10 nejinspirativnějších žen na TikToku, které byste měli sledovat

Reading Time: 6 min. čtení Od vaření přes marketing až po cestování nebo gaming. Výběr, který ke svému životu na sociálních sítích potřebujete.

Hledáte inspiraci? Jděte na TikTok! Uznáváme však, že ve více než miliardě účtů je ale trochu problém najít směsici těch správných, které vás mohou jak pobavit, tak inspirovat k novým věcem. Proto vám práci ulehčíme.

Podívejte se na výběr deseti nejinspirativnějších žen na TikToku, které vynikají ve svých oblastech. Ať už jde o marketing, finance, zpěv, herectví či třeba cestování. Nebo gaming!

Henna Choi (@18hens)

  • Proč? Duševní zdraví.

Je právničkou, sama ale o sobě říká, že je „především člověkem“. Velmi upřímným člověkem. Henna Choi se snaží bourat tabu spojené s duševním zdravím a poutavým způsobem vám naznačí cesty, že zaměstnání není jediným smyslem života, jak se může občas zdát.

@18hens

Kaila Uli (@kailauli)

  • Proč? Marketing na sociálních sítích.

Řekne, co v praxi funguje, a řekne, co v praxi nefunguje. Kaila Uli vám ukáže řadu cest, jak vás posunout v online marketingu a specifických odvětvích typu SEO. Může se hodit jako inspirace pro začínající firmu nebo influencera, který chce na internetu prorazit.

@kailauli

Dow Jones (@mrsdowjones)

  • Proč? Správa financí.

Finance nezní příliš sexy, když se k nim ale přidá ostrovtip, může to být vaším nejoblíbenějším oborem. Dow Jones vám pomůže pochopit základní věci spojené se správou financí a na příkladech ukáže, jak se i vy můžete stát mistrem v opečovávání vašeho rozpočtu.

@mrsdowjones

Marry-Anne Da’Marzo (@maryannedamarzo)

  • Proč? Marketing.

Marketing už zní zábavněji než finance, ale i tak to může být občas nuda. Marry-Anne Da’Marzo vám nicméně v krátkých, vtipných videích ukáže, jak k marketingu správně přistupovat – od kampaní přes SEO až po nabírání nových zákazníků a jejich správné udržování.

@maryannedamarzo

Brunch With Babs (@brunchwithbabs)

  • Proč? Zlepšení každodenního života.

Starat se o domácnost nemusí být snadné. Tedy aspoň bez správných nástrojů. Brunch With Babs vám ukáže nespočet tipů a triků, jak se o vaše hnízdečko starat, lépe řečeno jak připravit ideální zázemí pro vaši návštěvu a zlepšit běžný život všech okolo vás.

@brunchwithbabs

Claire Hosterman (@clairehosterman)

  • Proč? Výuka zpěvu.

Můžete si zaplatit hodiny zpěvu, ale také se můžete podívat na Claire Hosterman, která vás skrze videa chce naučit základům zpěvu. Její obsah přijde vhod jak začátečníkům, tak i pokročilým, protože dává také tipy a triky na to, jak například ulevit hlasu nebo jak najít správný tón.

@clairehosterman

Isabella Lash (@isabellarlash)

  • Proč? Základy herectví.

Co si budeme povídat, někdy se hodí být dobrou herečkou nebo hercem. Myšleno v běžném životě. Isabella Lash vám ukáže základy, jak se v herectví (ať už amatérském nebo profesionálním) posouvat. Zjistíte, že to vlastně nemusí být tak komplikované.

@isabellarlash

Bree (@eyeofshe)

  • Proč? Cestování.

Co by to byl za výběr bez pořádného cestovatelského účtu! Bree postavila svůj TikTok na sdílení krásných záběrů z cestování a svým odběratelům nabízí zajímavou inspiraci k další dovolené. Pokud tedy máte rádi hlavně přírodu, je to účet přesně pro vás.

@eyeofshe

Shereen Pavlides (@cookingwithshereen)

  • Proč? Vaření.

Recepty všeho druhu? To nabízí Shereen Pavlides, která na svém TikToku sdílí nespočet chutně vypadajících jídel, které zvládne uvařit skoro každý. Formát videí je stručný, jasný a úderný. Nečekejte sáhodlouhé texty jako od Rettigové.

@cookingwithshereen

Avori (@avori)

  • Proč? Gaming.

Ale ano, i ženy hrají videohry a mohou se rovnat v nich rovnat s muži. Avori je toho krásným příkladem. Sdílí videa ze svých gaming sessions, které doplňuje vtipnými komentáři a zajímavými pohledy do toho, jaké to je, když žena drtí soupeře třeba v Call of Duty.

@avori
Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Články, které vznikly za podpory redakčního týmu nebo externích spolupracovníků.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.