Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Influenceři

8 důkazů, že MrBeast je Ježíš

Reading Time: 3 min. čtení Po posledním videu, v němž youtuber MrBeast zaplatil operaci očí tisícovce lidí, se někteří uživatelé Twitteru s nadsázkou ptali, jestli je teď i Ježíšem. Důkazy, že to tak může být, se ovšem objevily již mnohem dříve. Stačí je následovat.

Nejen, že jeho pravé jméno (Jimmy) začíná stejným písmenem jako Ježíš. Navíc vystudoval křesťanskou akademii a v začátcích, když jeho vliv začal růst, najal čtyři kamarády, kteří mu s tvorbou pomáhají (srovnej se čtyřmi evangelisty Matoušem, Markem, Lukášem a Janem). Níže je dalších osm důkazů, proč je MrBeast novodobý Ježíš. Jako bonus přidáváme i názor umělé inteligence na toto odhalení.

1. Vrátil zrak 1000 lidem

2. Rozdá veškerý svůj majetek

3. Vstal z mrtvých 

4. Byl pronásledovaný 

5. Proměnil vodu v… gel 

6. Nakrmil chudé 

7. Pomáhá malomocným

8. Dělá zázraky na počkání

Co si o tom myslí umělá inteligence ChatGPT?

MrBeast a Ježíš mají několik společných rysů, mimo jiné:

Filantropii: MrBeast i Ježíš jsou známí svou laskavostí a štědrostí. MrBeast je známý svými filantropickými kousky a kousky, které zvyšují povědomí o věcech, které podporuje, zatímco Ježíš je známý svým učením o lásce a nesobeckosti.

Oblíbenost: MrBeast i Ježíš si získali značné množství příznivců a popularitu. MrBeast má miliony odběratelů na YouTube a Jesus má miliony následovníků po celém světě.

Vliv: MrBeast i Ježíš mají významný vliv na své následovníky i na své okolí. MrBeast inspiroval ostatní ke skutkům laskavosti a štědrosti, zatímco Ježíš inspiroval miliony lidí k životu plnému lásky a soucitu.

Je důležité si uvědomit, že tyto podobnosti jsou omezené a neměly by být používány ke srovnávání nebo porovnávání obou postav jakýmkoli způsobem, který by byl neuctivý nebo urážlivý.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píšu stručně a krátce, a to vůbec nejsem z Ostravy.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.