Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Pharrell míří do Louis Vuitton. Inspirujte se módou skrze tyto bloggery

Reading Time: 6 min. čtení Louis Vuitton má nového kreativního ředitele! A proto je ideální čas si udělat výlet na Instagram a zjistit si o módních trendech něco víc.

Pharrell v Louis Vuitton? Je tomu tak. Slavný hudebník, jehož Get Lucky nebo Happy znělo v hlavách lidí ještě několik let poté, co byly skladby vydány, si vybral novou kariérní dráhu – bude šéfovat pánské divizi v luxusní značce Louis Vuitton. Po Virgilu Ablohovi, který bohužel podlehl rakovině, tak půjde o další krok LV vstříc většímu zaměření na streetwear a svěžejší módu pro mladé.

Proto teď není lepšího načasování, než si otevřít Instagram a projet si pár zajímavých módních bloggerů, kterými se lze inspirovat, třeba pro blížící se jaro. Ať už jste žena, nebo muž, pravděpodobnost, že narazíte na něco, co vám vlije trošku nové módní krve do žil, je vysoká. Tak pojďte na to.

Zoella Zeebo

Zoella Zeebo alias Zoë Sugg (@zoesugg) patří mezi nejvýraznější influencerky v oblasti módy a beauty. Svou dráhu odstartovala v roce 2009, když si založila vlastní blog, ve kterém rozebírala trendy o módě, kráse a životním stylu. Pak se rozkročila na všechny hlavní sociální sítě, kde dává tipy nejen na zajímavé módní kombinace.

Mariano Di Vaio

Ital Mariano Di Vaio (@marianodivaio) je známý jako model, blogger, herec a módní návrhář. Jeho blog MDV Style je považován za jeden z nejoblíbenějších blogů v této kategorii na světě. Vyvinul se tak, že se věnuje poněkud širšímu zaměření než jen módě – je spíše „digitálním magazínem“, který se zabývá tématy, jež zajímají muže. V minulosti spolupracoval se značkami Hugo Boss, Tommy Hilfiger nebo Calvin Klein.

Wendy Nguyen

Wendy Nguyen (@wendyslookbook) je jedním z dalších příkladů, jak se nechat inspirovat. Na svém profiluje spojuje vše dohromady – vášeň pro lidi, umění, kulturu, hudbu… A samozřejmě módu. Vyniká svými zpravidla formálnějšími outfity, ale také patří mezi výrazné tváře boje za pomoc dětem v pěstounských rodinách.

Luka Sabbat

Když mu bylo 15 let, objevil ho modelingový skaut v New Yorku. Od té doby vystřídal mnoho dalších rolí včetně stylisty, kreativního ředitele, ředitele designu a herce. Luka Sabbat (@lukasabbat) rád experimentuje a je ovlivněn streetwearem a high fashion. Jeho tipy jsou vkusné, nadčasové a vhodné skoro do každé situace.

Lauren Conrad

Lauren Conrad (@laurenconradco) se proslavila se díky slavnému televiznímu pořadu Laguna Beach. Dnes je influencerkou, návrhářkou a jednou z nejuznávanějších módních bloggerek na světě. V roce 2009 uvedla na trh kolekci LC Lauren Conrad se společností Kohls, od té doby s touto značkou spolupracuje.

Hailey Bieber

Hailey Bieber (@haileybieber) patří mezi nejznámější modelky v Hollywoodu, které se o své nápadité outfity dělí se zbytkem světa. Je zakladatelkou kosmetické značky Rhode a mimo jiné ženou popové megahvězdy Justina Biebera.

Blair Eadie

Bloggerka Blair Eadie (@blaireadiebee) jednou z nejznámějších influencerek newyorského stylu. Považuje se za jednu z nejlepších módních influencerek své generace na Instagramu. Spolupracovala s některými ze slavných značek včetně Nordstrom nebo Tory Burch.

Jose Zuniga

Jose Zuniga (@teachingmensfashion) je skvělým příkladem toho, kdo radí, jak se mají muži „správně“ oblékat. Nabízí klasický přístup k propojení elegantního a ležérního stylu a zdokonaluje sofistikovaný vzhled streetwearu inspirovaného New Yorkem.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Články, které vznikly za podpory redakčního týmu nebo externích spolupracovníků.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.