Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Marketing

Seriál Stranger Things má vlastní retro cereálie

Reading Time: 3 min. čtení Když už jste si začínali myslet, že Netflix nebude promovat jiný seriál než korejský, nastoupil hit Stranger Things!

Čtvrtá řada populárního seriálu se na vašich obrazovkách a monitorech objeví během léta příštího roku. Společně s novým trailerem představil Netflix také spolupráci s firmou General Mills.

Tato potravinářská společnost už téměř sto let dodává cereálie primárně do amerických domácností. Netflix si vybral tři značky: Lucky Charms, Cinnamon Toast Crunch a Cheerios, oblékl je do exkluzivních retro obalů a zařadil do prodeje. 

Obaly obsahují reference na seriál. Můžete tedy například “vyhrát” poukaz do fiktivního nákupního centra Starcourt, některé prvky na obalu jsou vzhůru nohama, včetně loga Cheerios nebo můžete získat autíčko s polepem továrny Hawkins. Pokud si o něj ovšem napíšete do června 1983.

Cereálie s limitovaným designem obalů byly dříve doménou spíše dětských filmů a seriálů. Až v roce 2019 se objevila edice populárního rappera Travise Scotta, který měl podobnou kolaboraci se značkou Reese’s Puffs. 

Pro české fanoušky Stranger Things máme bohužel špatnou zprávu, cereálie se oficiální cestou nedají objednat do ČR. Každopádně tleskáme za originální merchandise se sběratelským potenciálem!

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Jsem vzděláním knihovník a po tátovi jedlík. Dělám do marketingu.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.