Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Sociální sítě

8 nejdivnějších trendů na TikToku

Reading Time: 7 min. čtení Zajímají vás ty nejbizarnější trendy TikToku? Shrnuli jsme pro vás osm nejpodivnějších výzev, které tato sociální síť nabízí. Varování: žádnou z nich nezkoušejte doma!

Jedna z nejmladších sociálních sítí Tik Tok, která se těší stále větší popularitě, je známá především pro zábavná a krátká videa. Abyste se stali populárním tvůrcem, nepotřebujete techniku za statisíce. A to je právě to kouzlo! Nebo také ne…

Vedle zábavných videí najdete na TikToku také výzvy, které kolují od uživatele k uživateli. Někdy se ale snaha o vytvoření zábavného videa zvrtne a samotná „challenge“ se promění v docela dobrý bizár, který může být až život ohrožující. Tady jsou ty nejlepší.

1. “The poop challenge”

Tato výzva se stala nejvíce virální v období pandemie, kdy většina z nás trávila veškerý svůj čas doma. Název zní trochu nechutně, ale na nejhorší naštěstí nedojde.

O čem to je? Rodiče si dělají srandu ze svých dětí, když si na záchodě pomažou ruku čokoládou a následně je žádají o podání toaletního papíru. Koukněte na sestřih nejvtipnějších reakcí.

Youtube.com

2. „Face wax challenge“

Běhá vám mráz po zádech (a jiných částech těla), když slyšíte slovo depilace? A co teprve, když si představíte depilaci celého obličeje voskem? I taková videa nasbírala na TikToku dohromady miliony zhlédnutí.

O čem to je? Postup spočívá v zalití celého obličeje do vosku určeného k depilaci, a to včetně očí. Následně je vosk po jeho zatuhnutí z celého obličeje sloupnut. Au! Tohle určitě zkoušet nebudeme.

Několik odborníků – dermatologů – dokonce nazvalo celý tento proces traumatickým pro pokožku. Zvláště pak pro citlivé oblasti, jako je například okolí očí.

@kapsalonfreedomboxmeer #Voorjou #fooryou #viral #viral #viral #viralvideos #voorjoupagina @boef ♬ origineel geluid – Kapsalonfreedom

3. „Needs a new owner“

O čem to je? Ženy v krátkém videu popisují svou historii randění, jako by byly ojetým vozidlem.

Není to už trochu moc?

4. „In my feeling challenge“

O čem to je? Účastníci této výzvy mají za úkol vystoupit z pomalu jedoucího auta a zatančit při tom na skladbu „In my feeling“ od kanadského zpěváka Draka. Je žádoucí nenechat si auto ujet a následně do něj zpět nastoupit.

I přes nízkou rychlost auta byly po celém světě zaznamenány různé případy zranění.

5. „Frozen honey challenge“

Velice populární výzva, která má na TikToku již přes 220 miliónů zhlédnutí, s sebou nese i ne tolik populární vedlejší účinek. A to pár hodin strávených na záchodě.

O čem to je? Virální trend spočívá v naplnění plastové láhve medem, kterou pak následně tvůrci videí před konzumací zamrazí.

Uživatelka @averycyrus dokonce k samotnému videu napsala, že si po snědení zmrzlého medu bude muset nechat vypumpovat žaludek.

Původ tohoto virálního trendu není znám, ale časem se rozšířil také další hashtag #FrozenHoneyTrend, který dosáhl již přes 340 milionů zhlédnutí.

@averycyrus

Brb gotta go get my stomach pumped 🤪

♬ original sound – Avery

6. „Corn cob challenge“

O čem to je? V rámci série virálních lifehacků se podnikaví TikTokers pokusili urychlit konzumaci kukuřice tím, že její klas připevní k rotující vrtačce.

Tato výzva si získala nejvíce pozornosti ve chvíli, co si známý rapper Jason Derulo při provádění kaskadérského kousku ulomil zub.

Výsledek této výzvy ho však neodradil od toho, aby se o měsíc později nepokusil sníst 22 hamburgerů na počest dosáhnutí 22 milionů sledujících na TikToku.

@jasonderulo

Don’t try this 😭😭😭

♬ original sound – Jason Derulo

7. „Teeth shaving challenge“

Tato výzva se řadí mezi ty bizarnější a i zdraví nebezpečné.

O čem to je? Lidé si pomocí hrubého pilníku na nehty pilují zuby. Ano, čtete správně. Jeden známý ortodontista se k celé výzvě vyjadřuje v následujícím videu.

8. „Cha Cha slide challenge“

Tuto výzvu proslavily na TikToku příspěvky, kde lidé tančí na známou píseň od DJ Caspera přezdívaného „slide man“. Legrace skončila poté, co se začali zapojovat i řidiči aut.

O čem to je? Kdykoliv se v písni ozve „slide to the left“ nebo „slide to the right“, řidič strhne volant na příslušnou stranu. Pokud by se v protisměru objevilo jiné auto, mohla by mít tato výzva fatální následky.

@cjjeffrey Cha cha slide🕺🏻#fyp #fouryoupage #chachaslidechallenge @_tannerdurham_ ♬ Cha Cha Slide – CDM Project

Na TikToku se objevují každý den nové a nové trendy. Zatímco většina je zábavná a kreativní, některé mohou být opravdu nebezpečné. Buďte tedy opatrní při jejich výběru a dobře zvažte, zda se vůbec zapojit.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píšu, jím, směju se a žiju, hlavně teda online.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.