Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Influenceři

Offline celebrity. Kdo ze světových hvězd není na sítích?

Reading Time: 5 min. čtení Fanoušky, kteří se o ně zajímají, mají po celém světě, i přesto ale svůj život nesdílí internetu. Dnes se zaměříme na slavné osobnosti, které nevystupují na sociálních sítích.

Jay-Z

Začátkem listopadu se na Instagramu objevil ověřený účet Jay-Z, což spoustu lidí překvapilo. O tomto rapperovi se totiž ví, že na sociálních sítích aktivní není. Ale jak nečekaně se tam objevil, tak rychle i zmizel. Profil byl aktivní cca jeden den. Za tu dobu dal follow své ženě Beyoncé, přidal jednu fotku, jeden příběh a nasbíral skoro 2 miliony sledujících.

foto: Rich Fury / Getty Images

Vzhledem k tomu, že veškerý obsah se točil okolo nového filmu od Netflixu, je pravděpodobné, že se jednalo jen o chytrý marketingový tah. 

Daniel Radcliffe

Představitel Harryho Pottera se sociálním sítím vyhýbá, protože by si rád zachoval své soukromí, což prý není možné, pokud by každou chvíli sdílel, co zrovna dělá. 

foto: Shutterstock.com

Mila Kunis 

Oblíbená herečka si myslí, že není nutné fanouškům hlásit, kdy jde zrovna na záchod nebo kdy se přesouvá z kuchyně na gauč. Nemá představu, co smysluplného by mohla na sítích předávat. 

foto: Arthur Mola

Lana Del Rey 

Lana měla FB, Twitter i IG s 20 miliony followers, všechny účty se ale rozhodla smazat. Fanouškům poděkovala a rozloučila se s nimi s tím, že se chce věnovat jiným věcem a mít trochu více soukromí.

foto: ČTK

George Clooney 

George se bojí, že by na sociálních sítích řekl něco špatně a všichni by se do něj kvůli tomu hned pustili. Proto se i s manželkou rozhodli nezakládat si vlastní profily. 

foto: Henry Nicholls, Reuters

Keira Knightley

Keira chce primárně chránit soukromí svých dětí. Navíc se zmínila, že neumí vůbec fotit, takže by její IG feed vypadal příšerně. 

foto: Robert Galbraith, Reuters

Jennifer Lawrence

Jennifer se úplně nekamarádí s novými technogiemi. Prý je pro ni náročné vyřizovat i e-maily, natož si vést sociální sítě.  

foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Brad Pitt

Brad by na sociálních sítích měl určitě obrovskou fanynkovskou základnu, ale už se k tomuto tématu několikrát vyjádřil. Vyhovuje mu život bez online pozornosti.

foto: Reuters

Když si to shrneme, jsou to hlavně tyto důvody, které některé slavné lidi odrazují od online působení:

  • Nepotřebují světu sdělovat vše a chtějí si udržet alespoň nějaké soukromí
  • Jsou dost slavní a bohatí i bez působení na internetu
  • Nerozumí sociálním sítím a ani jim nechtějí věnovat volný čas
  • Přijde jim, že nemají co sdílet

Toto byl náš výběr osobností, na Instagram nám můžete napsat, které celebrity na sociálních sítích chybí vám.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Napsala jsem bakalářku o TikToku ✌🏼

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.