Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Marketing

Jack Wilshere hledá angažmá v reklamě Paddy Power

Reading Time: 3 min. čtení Jak znovu nastartovat fotbalovou kariéru? V dnešní době už kopat do míče nestačí, potřebujete i další dovednosti; třeba umět natočit atraktivní video na TikTok!

Anglický fotbalista Jack Wilshere, jehož poslední roky sužovala zranění, je aktuálně bez angažmá. Při hledání nového zaměstnavatele spojil síly s irskou sázkovou kanceláří Paddy Power a vzniklo vtipné video, které poukazuje na některé stereotypy fotbalového i online světa a na sociálních sítích sklízí skvělé ohlasy.

Video začíná schůzkou Wilsherea s marketingovými specialisty sázkové kanceláře, kteří se mu chystají představit plány na jeho kariéru „fotbalisty v důchodu.“ On se ale ještě nechystá pověsit kopačky na hřebík, a tak společně vymýšlí marketingovou strategii, jak ho dostat zpět do hry.

V sérii parodických scének se Jack nejprve učí, jak napsat dokonalou omluvu pro své sledující na sociálních sítích, následně je natáčen, jak před green screenem ukusuje ze sendviče, čímž symbolizuje svůj hlad po návratu k fotbalu. Vzápětí v sobě probouzí Bena Fostera (brankáře prvoligového Watfordu, který pravidelně natáčí na YouTube), nasazuje GoPro na hlavu a zahajuje natáčení vlogu u snídaně.

Na konci videa Wilshere zdůrazní, že je fit a připraven na nabídky… ale ne z Tottenhamu! Jedná se o rýpnutí do odvěkého rivala londýnského Arsenalu, ve kterém Angličan vyrostl a strávil většinu své kariéry.

Jack Wilshere v dresu Arsenalu

Sázková kancelář Paddy Power je známá svým odvážným marketingem a někdy i kontroverzními kampaněmi. Své k novému videu řekl také mluvčí společnosti:

Jack Wilshere ještě profesionální kariéru neukončil, věděli jste to?! Chtěli jsme mu s hledáním nového angažmá trochu pomoci, ale v dnešním světě už nestačí jen umět skvěle hrát fotbal. Musíte být dobří i v dalších oblastech, jako je například natáčení videí na TikTok nebo promlouvání k milionům sledujících na Instagramu.

mluvčí společnosti Paddy Power

V minulosti Paddy Power spolupracovala třeba i s José Mourinhem, jedním z nejúspěšnějších fotbalových trenérů.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Život je lepší s míčem u nohou.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.