Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Marketing

Tiktoker Khaby Lame tváří značky BOSS

Reading Time: 3 min. čtení Khaby Lame. Jeden z nejúspěšnějších tvůrců na TikToku, kterého sleduje přes 130 milionů lidí a jenž generuje neuvěřitelná čísla v počtu zhlédnutí a interakcí celkově. Teď se zapojil do nové kampaně značky BOSS a míří ke hvězdám.

Světoznámá módní značka se rozhodla nadělit si ke svým 50. narozeninám novou identitu. Vedle loga promuje hashtag #BeYourOwnBoss a celkově se snaží brand omladit. 

Vzhledem k tomu, jaká čísla jsou schopné v highend fashion generovat jiné, daleko menší značky, které se soustředí právě na mladší generaci, je to promyšlený krok. Jestli se jim omlazení podaří, brzy zjistíme, ale minimálně výběrem tváří do kampaně to vyhráli už teď.

Sázka na hvězdy (nejen) sociálních sítí

Vedle zmíněné TikTok Superstar Khabyho Lame se v reklamě pro kolekci jaro/léto 2022 objeví také nejsledovanější žena na Instagramu Kendall Jenner, modelka Hailey Bieber, rapper Future, boxer Anthony Joshua, jihokorejský herec Lee Min-ho, Australan Chris Hemsworth nebo modelka Joan Smalls

Značka tím chytře zvyšuje své dosahy, protože pro každou z osobností je účast v kampani velmi prestižní a rádi se tím na svých sociálních sítích pochlubí.

Khaby Lame se díky této kampani dostává do první ligy influencerů a řekněme si upřímně, že naprosto zaslouženě. Vždyť TikTok během posledních dvou let prakticky ovládl.

Tohle můžeme hvězdám s mezinárodním dosahem závidět. Nemusí si vlastní obsah míchat s reklamou, ale stačí, že mají tak velkou pozornost, kterou pak někdo chytře využije.

Již dříve si obě strany spolupráci vyzkoušely, když značka BOSS pozvala 21letého Khabyho na Fashion Week v Miláně v září minulého roku.

I když jde o vůbec první “social first kampaň”, objeví se vizuály také v outdooru v celkem 35 městech po celém světě.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Jsem vzděláním knihovník a po tátovi jedlík. Dělám do marketingu.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.