Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Marketing

Logan Paul v ringu s Pokémon kartičkou za 100 milionů

Reading Time: 3 min. čtení Logan Paul se o víkendu opět vrátil do ringu. Nejednalo se však o boxerský souboj, jako tomu bylo v předešlých letech.

Tentokrát se stal součástí wrestlingové show Wrestlemania 38 pod hlavičkou WWE. Více než jeho výkon v ringu však pozornost široké veřejnosti upoutala Pokémon karta pověšená na diamantovém řetízku (nebo spíše řetězu), se kterou vkročil do zaplněné sportovní arény v texaském Arlingtonu.

Logan Paul je známý svou vášní pro sběratelské karty Pokémon. Na svém YouTube publikoval několik videí, ve kterých otevírá nejstarší a nejvzácnější edice těchto kartiček v hodnotě milionů dolarů. Svou sbírku pravidelně ukazuje na sociálních sítích, ale nezůstává jen u toho.

Před loňským boxerským soubojem s Floydem Mayweatherem nakráčel do ringu s jednou z nejvzácnějších karet vůbec. Jednalo se o Charizarda ohodnoceného společností BGS známkou 10 (nejvyšší možná hodnota, karta je v top stavu). Tyto karty by měly být jen 3 na světě, hodnota té Paulovy přitom přesahovala 5 milionů korun. Říkáte si, že to už nejde překonat? Jde.

U příležitosti wrestlingové akce Wrestlemania 38 Logan Paul vyměnil boxerský ring za ten wrestlingový a svůj “náhrdelník” mírně upgradoval. Když vkročil do AT&T Areny v texaském Arlingtonu, na diamantovém řetízku se mu tentokrát houpala karta ještě cennější.

Japonský Pikachu Illustrator ohodnocený společností PSA známkou 10 je aktuálně nejvzácnější kartou na světě. Jedná se o jednu ze 39 karet, které v roce 1998 dostali vítězové ilustrátorské soutěže, přičemž známkou 10 byla později ohodnocena pouze tato. Nákupem této karty se Paul zapsal i do Guinessovy knihy rekordů coby majitel nejdražší Pokémon karty v historii, jejíž hodnota byla při pořízení více než 116 milionů korun.

Vedle toho, že Logan Paul už více než rok popularizuje sběratelství Pokémon karet, nezapomíná ani promovat svůj energetický nápoj Prime. Součástí wrestlingového outfitu byla totiž i láhev nápoje v netradiční barvě s logem WWE.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Život je lepší s míčem u nohou.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.