Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Nový dron DJI Mini 3 Pro. Co umí v rukou těch nejlepších?

Reading Time: 3 min. čtení Společnost DJI představila 10. května nový dron – Mini 3 Pro. Společně s ním přiletěla na sociální sítě masivní spouštěcí kampaň a spousta obsahu. Kdo se s představením nového modelu popral nejlépe?

dji 3 pro

Benjamin Ortega

Přestože má nový dron pouze 249 gramů, nebral francouzský filmmaker představení Mini 3 Pro na lehkou váhu. Vzal kámoše, svoji černou Corvettu a vydal se na překrásnou Korsiku.

V perfektně sestřihaném vlogu ukazuje nejen klasické vylepšení, kterými se dron pyšní, ale i kreativní kousky, které můžete s novinkou vyzkoušet. Používá dron jako ruční gimbal a využívá zajímavě i jeho nové funkce jako např. FPV mód.

James Matthews

Malinko jiným směrem se ubral James Matthews. Tento tvůrce se rozhodl vydat na Island a natočit novým dronem tamní dechberoucí přírodu. Jak se mu to podařilo? Zhluboka se nadechněte a mrkněte na jeho krátký edit!

Peter McKinnon

Peter není žádné ořezávatko. Dosvědčit to může třeba počet sledujících na jeho kanále YouTube, který se blíží k hranici 6 milionů. Peter provětral dron v Itálii u jezera Como a jeho vlog je zábavná směs informací, zábavy a stylových záběrů.

Christopher Benfey

Christopher nám dokázal, že je právoplatným vlastníkem hashtagu #perfectloop. Zalétal si v Barceloně a my tak máme unikátní možnost podívat se na architektonický skvost Gaudího. Kombinace Sagrada Familia & hyperlapse od Chrise prostě funguje.

Denis Barbas

Tenhle pro mě doposud neznamý tvůrce z Itálie mě naprosto překvapil svými záběry z portugalských Azor. Kreativní přechody, neskutečná příroda a krásný color grading. Určitě se podívejte i na ostatní Denisova videa, stojí za to!

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Velmi špatný hráč hry Městečko Palermo.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.