Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

TikTok představil první placenou komediální sérii

Reading Time: 2 min. čtení Ve spolupráci s tvůrcem Jericho Menckem uvádějí TikTok a Pearpop osmidílnou komediální show Finding Jericho.

Série se vysílá živě a tvoří ji rozhovory s nekonvenčními hosty, jako je třeba klaun z Craigslistu. Celá sezóna s osmi díly stojí symbolických 5 dolarů, první epizoda byla přes Tiktok Live vysílána 2. června. Celkem je v plánu osm dílů, které můžete sledovat vždy v úterý a ve čtvrtek přímo na profilu @jercho1

Epizody mají 30 minut, což naznačuje, že TikTok chce naučit své uživatele sledovat delší videa. Ta lze mj. lépe monetizovat.

@jercho1 Learning how to laugh with a clown on my show Finding Jericho🔥 next episode on my Tik Tok live Tuesday June 7th 9pm pst w/ @pearpop ♬ original sound – Jericho Mencke

Série přichází v době, kdy Tiktok zavádí nové nástroje, jež mají povzbudit tvůrce k živému vysílání. Minulý měsíc spustil například měsíční live předplatné pro tvůrce s více než 1000 sledujícími. Platící fanoušci dostanou speciální badge, vlastní emoji a chat exkluzivně pro předplatitele.

Na tvorbě show se podílela rovněž platforma Pearpop. Ta tvůrcům umožňuje „zpeněžit svůj vliv“ prostřednictvím challengí a brand sponzoringu.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píšu stručně a krátce, a to vůbec nejsem z Ostravy.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.