Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Finále Stranger Things 4: ohlasy fanoušků, sledovanost a nejlepší memes

Reading Time: 5 min. čtení Pozor, následující text může obsahovat SPOILERY! Co přinesly poslední dva díly z temné série? Čtyři hodiny skvělé zábavy a rozčarované fanoušky.

Stranger Things Eleven

Měsíc čekání na Volume 2 se vyplatil a v posledních dvou dílech čtvrté série Stranger jsme si během čtyř hodin užili dosyta. Čeho ale vlastně? Nových zvratů, smrtí a polosmrtí oblíbených postav i závěru, který nás navnadil na sérii pátou, poslední.

Stranger Things rekordní

Čtvrtá sezóna „Stranger Things“ debutovala prvního června a překonala divácký rekord, kdy bylo během týdne odvysíláno 287 milionů hodin. Zároveň obsadila první místo v žebříčku Netflix v 93 zemích, celý seriál byl pak první v 83 zemích.

Těšíme se na aktuální čísla sledovanosti za poslední týden, která doplníme, jakmile je Netflix uvolní. Edit: Seriál Stranger Things v týdnu od 27. června do 3. července stanovil nový rekord, když jej diváci sledovali neuvěřitelných 301,28 milionů hodin.

Stranger Things naštvávací

Ve velkolepém finále se teenageři pokusí zneškodnit Vecnu / Jedničku / Henryho Creela molotovovými koktejly, zatímco v Rusku likviduje dospělá část skupiny příšery z minulé série.

Zemře „tatínek“ Jedenáctky doktor Martin Brenner i oblíbený Eddie, kterého má celé město za vůdce temného kultu Hellfire Club. Ve skutečnosti byl však jen vedoucím hráčského spolku skupinky nerdů s prorockým tetováním na paži.

Zejména smrt Eddieho fanoušky zasáhla, stejně jako Max v kómatu s polámanými končetinami nebo úplný závěr, kdy se v Hawkinsu otevře peklo.

Kromě toho samozřejmě internet zaplavují různé fórky, které určitě budou v následujících dnech ještě přibývat.

Pátá sezóna? Ano, ale kdy?

Projekt bratrů Dufferových zakončí pátá série. O té zatím víme jen to, že bude. Z náznaků je možné vyvodit, že se tak ale nestane dříve než v roce 2024. Otevřené rány městečka Hawkins navíc naznačují, že nás čeká spíše celosvětová katastrofa než lokální záležitost pro pár nerdů. Hlavní hrdinové už ostatně nejsou děti a potřebují větší výzvy.

Jeden z tvůrců Matt Duffer zároveň o Stranger Things 5 prozradil:

„Víme, jak to skončí. Máme hotový konec a i když se toho nejspíš ještě hodně stane, tak tohle je věc, u které si prostě řeknete, jo, takhle to musí být.“

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píšu stručně a krátce, a to vůbec nejsem z Ostravy.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.