Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Léto, sluníčko, voda a… podcasty!

Reading Time: 7 min. čtení Léto je v plném proudu! Ať už trávíte slunné dny na dovolené u vody, na chatě nebo někde v zahraničí, máme pro vás pár tipů na podcasty, jejichž poslechem si můžete zpříjemnit dovolenou a přijít na jiné myšlenky. Pojďme se podívat na deset tipů na podcasty, které vás budou bavit.

Jsem v obraze

Nemáte čas ani chuť sledovat zrovna aktuální dění jak ve světě, tak i v Česku, ale zároveň byste rádi zůstali „v obraze“? Vždy ve středu vychází podcast pod trefným názvem „Jsem v obraze“, ve kterém vám Johanka a Terka přiblíží aktuální kauzy. Jedna epizoda má v průměru 40 minut, takže nezabere ani tolik času.

Podcast poslouchejte zde

Čermák Staněk Comedy podcast

Diskuze o současných tématech trochu jinak. Vždy aktuální, někdy možná i trochu názorově kontroverzní, ale vždy zábavné. To je podcast dvou boomerů Miloše Čermáka a Luďka Staňka. Jednotlivé epizody jsou o trochu delší než u předešlého zmíněného podcastu, ale určitě vždy stojí za to doposlouchat do konce.

Podcast poslouchejte zde

jauuu, PS: to bolelo

Každodenní problémy partnerského života zabalené do vtipné formy v podaní slovenské dvojice Evelyn a Peti Polnišové prostě nemá chybu. Podcast je spíše pro něžná pohlaví, ale myslíme si, že ani pánové se nudit nebudou.

Podcast poslouchejte zde

Opravdové zločiny

Tento seznam by byl neúplný bez velice oblíbeného podcastu „opravdové zločiny“, který získal nejvíce hlasů v soutěži Podcast roku. Dvojice Lucie Bechynková a Bára Krčmová rozebírají ty vůbec nejhrůznější a nejzásadnější zločinecké příběhy, které se udály na různých místech po celém světě.

PS: doporučujeme poslouchat jen v případě, že máte pro strach uděláno. 🙂

Podcast poslouchejte zde

Casablanca

Jste vášnivý cestovatelé? Nebo alespoň rádi posloucháte dobrodružství opředená cestovatelskými zážitky? Podcast Casablanca pod taktovkou Pavla Sladkého vás nadchne tak, že budete chtít okamžitě vyrazit poznávat svět.

Podcast poslouchejte zde

Neplecha ukončena

Pro všechny milovníky série Harry Potter jsme vybrali tento podcast. Mysleli jste si, že jste opravdovými fanoušky a považujete se za „potterhead“? Poslechněte si pár dílů tohoto podcastu a jsme si jistí, že objevíte mezery ve svých znalostech o kouzelnickém světě.

Podcast poslouchejte zde

Kecy a Politika

Úderný humor a jasné názory na současné dění v politice. Tento podcast nejsou jen kecy, ale také pohled dvou rozdílných osobností na politické události, kde na jedné straně stojí Petros Michopulos, který se v minulosti zabýval marketingem a politikou. Na druhé straně stojí zase komentátor Bohumil Pečinka.

Podcast poslouchejte zde

Vyhonit ďábla

Kontroverzní? Ani trochu! Tento podcast jen otevírá témata, která jsou někdy možná až neprávem tabu ve společnosti. Jsou to témata, která jsou intimní a týkají se hlavně sexu a všech intimních zkušeností nejen moderátorek Terezie a Zuzany, ale také jejich posluchačů.

Podcast poslouchejte zde

Investiční podcast Vojta Žižka

Investování a finanční gramotnost je téma, které bývá poslední dobou ve společnosti více a více skloňováno. Jste jedním z těch, kteří také najeli na tuto vlnu nebo vás prostě zajímají finance? Tak si rozhodně nenechte ujít tento investiční podcast. Vojta Žižka v každém díle vyzpovídá jiného hosta ze světa financí a investování. Jednotlivé díly jsou sice delší, ale určitě stojí za to vždy doposlouchat.

Podcast poslouchejte zde

Ve vlastní šťávě

Pro všechny jedlíky a prostě milovníky gastronomie jako takové je zde podcast pod taktovkou Juliany Fisherové, kterou můžete znát i z blogu Maškrtnica.cz. Juliana v pravidelně vycházejících epizodách mluví o trendech v gastronomii. Dozvíte se, co se kde zrovna vaří, peče, smaží nebo pije.

Podcast poslouchejte zde

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píšu, jím, směju se a žiju, hlavně teda online.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.