Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Influenceři

10 sportovních influencerů na Instagramu, které stojí za to sledovat

Reading Time: 10 min. čtení Vybrali jsme deset sportovních profilů, u kterých se zapotíte, ale zároveň najdete inspirativní obsah třeba z oblasti cestování a zdravého životního stylu.

top influenceri cr sport

Svaly, pot a dřina. Nejen s tímto se setkáte na instagramových profilech českých sportovců. Které z nich byste měli sledovat, pokud jste vášnivým sportovcem, rádi sledujete dění na sportovním poli nebo prostě jen chcete vidět, jak vrcholoví sportovci žijí?

Maxim Habanec

Na první příčku jsme zařadili nejlepšího českého skateboardistu Maxima Habance. Ten je nejen průkopníkem tohoto sportu u nás, ale zároveň vlastní značky Skate of Mind a Craness. Maxim dlouhodobě spolupracuje také s Red Bullem na kreativních projektech. Posledním z nich byla byla například Red Bull Max Pool Party.

Kromě toho se Maxim také věnuje video tvorbě a spolu se svou přítelkyní Natálii často cestují a objevují krásná místa po celém světě. Jeho profil je tedy plný inspirativních příspěvků, které vás budou bavit.

Bára Votíková

Báru můžete znát buď jako profesionální fotbalistku nebo jako youtuberku. Na obou frontách si vede více než dobře. Ani nedávné zranění ji nezastavilo od jejího akčního života. Co se týká sportu musela samozřejmě trochu zvolnit. V tvorbě obsahu na svůj profil na Instagramu, kde jí sleduje více než půl milionu sledujících, ale rozhodně nezpomaluje. Stejně tak pravidelně přispívá na svůj youtubový kanálu s 493 tisíci sledujícími.

Báry profil rozhodně není jen o fotbalu, jak byste si na první dobrou mohli myslet, ale je především o jejím “divokém” životě a dobrém smyslu pro humor.

Adam Ondra

V posledních letech hodně skloňované jméno. Není se čemu divit. Adam Ondra je nejúspěšnější český lezec, o kterém se často říká, že nejlepší lezec na světě. Kromě toho, že mu jde lezení, tak válí i na Instagramu, o čemž svědčí i publikum o velikosti 869 tisíc sledujících.

Nemusíte být nutně fanoušky lezení, abyste Adama sledovali. Věřte, že vás bude bavit jeho pozitivní vlna, kterou kolem sebe šíří i díky vždy širokému úsměvu. Třeba vás jeho odhodlání motivuje k něčemu, co už dlouho odkládáte. 

Andy Voříšková

Od profesionální sportovců si na chvíli odskočíme ke sportovním nadšencům, které také stojí za to sledovat. Jednou z nich je určitě i Andrea Voříšková, která založila vlastní projekt FitFabStrong. Jedná se o čtyřtýdenní fitness program, do kterého se může zapojit kdokoliv a je zcela zdarma.

Andy je zkrátka sportovkyně duší i tělem, která učí své sledující na Instagramu dobrému fyzickému i psychickému zdraví. Její příspěvky jsou často edukativní, ale i motivační.

Jája Vaňková

Nic vám toto jméno neříká? Jája je jednou z nejúspěšnějších českých tanečnic žijících v americkém Los Angeles. Svojí kariéru nastartovala v úspěšné americké taneční show MTV’s Best Dance Crew, kde byla součástí I.aM.mE crew. Ve světě je pak známá především z oblíbené série tanečních filmů Step Up a to konkrétně z dílu All In. Dále je známá jako jedna z choreografů Justina Biebra.

Jájá patří mezi ty opravdu inspirativní sportovce, kteří si šli za svým snem. Její videa na YouTube mají vždy více než 20 milionů shlédnutí. Vedle tance Jája sdílí svou cestu mateřstvím, lásku k zdravému životnímu stylu a zkrátka svůj život takový jaký je – bez obalu.

Jan Mejdr

Úspěšný český fotbalista, který se ve svém volném čase věnuje i tvorbě na YouTube, kde vystupuje pod přezdívkou Magician. Fotbal, cestování a trochu toho soukromého života. To jsou tři základní pilíře profilu Instagramu Honzy Mejdra, který zaujme zejména mužskou část uživatelů sociálních sítí.

Eva Samková

Eva patří mezi vůbec nejznámější české sportovce. V roce 2014 vyhrála zlatou olympijskou medaili v Sochi ve snowboardcrossu a od té doby sbírá jeden úspěch za druhým. Všechny tyto úspěchy a právě i cestu za nimi sdílí na svém Instagramu, kde ji sleduje bezmála 94,4 tisíc sledujících.

U Evy na profilu je ihned zřejmé, že je dobrodružná duše a proto zde vedle snowboardových úspěchů najdete také různé cestovatelské příspěvky, které vám mohou být inspirací pro vaši další dovolenou.

Kristiina Mäki

Jestli jste sledovali poslední letní olympijské hry, určitě vám toto jméno neuniklo. Kristiina je českou běžkyní s kořeny ve Finsku. Jestli jsme doteď mluvili o inspirativních sportovcích, tak Kristiina tuto laťku posouvá o několik příček výš. Vedle toho, že je úspěšnou sportovkyní, tak je také maminkou na plný úvazek. A do toho všeho studuje architekturu na pražském ČVUT.

Jiří Procházka

Pokud jste fanoušky bojových sportů, tak určitě patříte mezi jednoho z 621 tisíc sledujících našeho nejúspěšnějšího MMA bojovníka. Jiří na svém Instagramu sdílí velice podrobně svou cestu za úspěchem. Každodenní dřina je doslova cítit z každého jeho příspěvku. Úspěchy v ringu nejsou jedinou chloubou Jiřího. Již několik let totiž provozuje nadaci BJP Foundation, která pomáhá nemocným dětem.

Barbora Seemanová

Mladá, krásná a hlavně úspěšná sportovkyně. Bára patří mezi úspěšné plavkyně, které reprezentují Česko po celém světě. Kromě toho, že na svém profilu sdílí svou profesionální dráhu plavkyně, tak svým sledujícím ukazuje také fotky ze svého soukromého života. Bára vás vezme s sebou na dovolenou, ukáže vám, jak se stará o pleť nebo co zrovna dělá, když netrénuje.

Sportu zdar!

Kdy jindy začít sledovat sportovce než právě teď před zimou, kdy každému z nás občas dochází motivace v pochmurných dnech k nějaké té aktivitě. S těmito profily vám motivace nedojde nikdy a na další plavkovou sezónu bude včas připraveni! 

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píšu, jím, směju se a žiju, hlavně teda online.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.