Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

5 nejinspirativnějších reklam letošního podzimu

Reading Time: 3 min. čtení Mít skvělý nápad a ještě ho kvalitně realizovat, není vůbec snadné. Tady je výběr pěti parádních reklam, kterým se to povedlo. Inspirace totiž není nikdy dost. Ale pamatujte, že i ona má svoje hranice (dívám se na tebe, PřeMcu Forejte).

inspirativní reklamy

Ocean Spray® | :60 Power Your Holidays.™

Agentura: Orchard

V Česku nepříliš známá značka potravin Ocean Spray se snaží ve spotu oživit nudné rodinné Díkůvzdání rozpohybovaným brusinkovým želé a taneční hudbou. Tahle nadsázka a s tím spojené neobvyklé pojetí tradičního amerického svátku mě prostě baví.

#Message Privately at London, Piccadilly Square

Agentura: Inhouse

Zaujmout venkovní reklamou procházející publikum, je vždycky oříšek. Najdou se ale místa, která jsou k tomu tak trošku předurčena, třeba jako náměstí Piccadilly v Londýně. Meta se tentokrát předvedla a u této OOH reklamy na WhatsApp se každý rád na chvíli zastaví.

This Is How We Work Now – Director’s Cut | Upwork

Agentura: Alto

Jak to dopadne, když freelance tržiště Upwork svěří svůj spot agentuře Alto? Dokonale. V necelých dvou a půl minutách vás v hudebním čísle bývalý šéf firmy, který vstane ze záhrobí, vtipně přesvědčí, že práce od 9 do 5 v kanceláři už je passé, resp. mrtvá. Tak proč nevymyslet zase něco nového, zábavnějšího?

Heineken | Bar Experience

Agentura: Publicis Italy/Le Pub

Sehnat v dnešní době lidi pro práci za barem je velký problém, protože mladí v tom nevidí žádný přínos pro svoji kariéru. Tahle situace samozřejmě postihla i Heineken, který se s ní dokázal popasovat bravurně. Jak přesvědčit lidi k práci, o kterou nemají vlastně zájem, se dozvíte ve spotu Bar Experience.

Dole – Nutritional Ink

Agentura: St. Luke’s

V tomto případě společnost Dole rozšířila svou oceňovanou kampaň Malnutrition Labels do Velké Británie. V kampani poukazuje na to, že spousta oblíbených jídel má nižší výživové hodnoty než samotné reklamní sdělení. Na vytištění písmem bylo totiž použito ovoce a přírodní ingredience. Snad tahle kampaň zaujme nejen marketingové publikum, ale i svou cílovou skupinu.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Píši, tedy jsem.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.