Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Nesem vám… nálož vánočních reklam! Která to letos vyhrává?

Reading Time: 4 min. čtení Penny, Vodafone, Albert, T-Mobile, Coca-Cola a další. Kdo letos zaujme v reklamním bloku mezi pohádkami?

Je to tady znovu! S příchodem Vánoc se do éteru dostává i řada tematických reklamních spotů, které přináší různá poselství. A ne, opravdu se všechny firmy nesnaží vám za každou cenu něco prodat. Podívejte se na reklamy, které nás zaujaly. A nebojte – průběžně je budeme doplňovat.

Penny

Síť supermarketů Penny to letos zahrála na známou a poctivou poučku o tom, že je důležité si pomáhat. O to víc v rodinném kruhu. V nové reklamě ale dává jasně najevo, že to nemá být jen o Vánocích. A ano, spot je to trochu dojemný.

Vodafone

Mobilní operátor Vodafone to před letošními svátky zahrál na vtipnou notu. Do své reklamy obsadil oblíbeného českého herce Martina Hofmanna, který svolává seniory na pořádné představení, protože je „důležité si být na blízku.“

Lidl

Už ani nedoufal, že si ho někdo vezme, nakonec se na něj ale usmálo štěstí. Supermarketový řetězec Lidl v letošním vánočním spotu ukázal, že nikdo si přes svátky nezaslouží být sám. Ani poněkud zvadlý stromeček.

Dedoles

E-shop se zábavnou módou Dedoles má pro všechny před Vánoci jasný vzkaz – nevyprdněte se na dárky! A samozřejmě svou výzvu opepřil chytlavou znělkou a tancujícími křečky v barevných ponožkách.

Billa

Předvánoční shon? Stresující přešlapávání ve frontách u pokladen? Nervy z nakupování dárků? Supermarket Billa to zná, proto v rodinném obětí všechny ve velmi sympaticky provedené reklamě uklidňuje.

Coca-Cola

Když Coca-Cola přijde s vánoční reklamou, dá se čekat, v jakém zpracování se ponese. Letošní rok není výjimkou – ve spotu se nemluví a vesměs hraje jen líbivá melodie. A pak? Pak se všichni sejdou u stolu s lahví tohoto nápoje.

Albert

Řetězec supermarketů Albert to na tyto svátky hraje na notu dobrých skutků, kdy zdůrazňuje, jak důležitá je pomoc potřebným. A nutno podotknout, že v nové reklamě pěkně sněží. Že by předzvěst počasí na Štědrý den?

Komerční banka

Komerční banka svou vánoční reklamu pojala velmi originálně. Rozhodla se totiž oživit vzpomínky Čechů pomocí umělé inteligence. Spot je to sice krátký, ale několik překreslených scén s klidným komentářem v pozadí vykouzlí úsměv na tváři.

T-Mobile

Hlavně klid, prosím. Mobilní operátor T-Mobile letos vsadil na osvědčený recept, jak se s předvánočního shonu nezbláznit. Jednoduše apeluje na to, aby lidé zachovali klid. A nohy v teple? Možná.

Další vánoční reklamy se objevují a objevovat budou. Proto nás sledujte, výběr budeme o ty nejpovedenější pravidelně aktualizovat.

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Články, které vznikly za podpory redakčního týmu nebo externích spolupracovníků.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.